2010. október 10., vasárnap

Tárolás I. - Storage I.

Néha irigykedek azokra akiknek otthona állandóan rendezett és pedáns képet mutat.
Nálunk ezt elérni sajnos majdnem lehetetlen.
Időről-időre ádáz harcot vívok a kósza tárgyakkal, próbálok helyet keresni nekik és amikor sikerül a lakás egy még ki nem használt szegletében újabb tárolóhelyet kialakítani, tudom, hogy csak egy csatát nyertem, de a háborút még nem.
Mivel kreatív hobbimat főleg az íróasztalomon űzöm, úgy gondoltam, hogy áttekinthetőbbek lesznek a kellékeim, ha az asztal síkja helyett egy kis polcra teszem őket. Hála Istennek családom ezermester férfiakkal büszkélkedik, így ha nem éppen rám szabott a feladat, akkor sem kell messzire mennem profi kivitelezőért.
Maradék bútorlap az alapja a polcnak. Akkorára vágtuk, hogy pont az asztal és a fölötte lévő polc közé férjen. Apukám az általam megadott méretek alapján horganyzott lemezből leszabta és meghajlította a kis polcokat mi pedig a párommal a helyükre csavaroztuk őket.

5 megjegyzés:

  1. Csinos polcod lett:)
    Jó is ha az ember lánya ügyes kezű férfiakkal van körülvéve:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes, és praktikus kivitelezés. Irigykedem a rend miatt, nálam az utóbbi időben igen eluralkodott a káosz, már ami a gyöngyeimet illeti...

    VálaszTörlés
  3. De szép rendezett. A kreatív férfitagok kitettek magukért ^^ Nálam ilyen rend egy ideig nem lesz sajnos, kistesók, kutya, macska, tengerimavacok,madarak tesznek ellene rendesen :D Tetszik, hogy minden átlátszó tárolóban van, felmérhető egy pillantás alatt a szín és mennyiség ^^

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz! most már el is férsz? csak mert ismerem az arzenálodat :)

    VálaszTörlés
  5. Nem, ez nem a teljes készlet, az nem is férne el rajta. Viszont arra jó a polc, hogy az aktuális munkákhoz kiválogatott dobozok szem előtt vannak, nem az asztalon hevernek, így rendezettebben tárolhatóak, amikor éppen nem dolgozom velük.

    Az "átlátszó" dobozokat (név nélkül, mert nem szponzorálnak) most már évtizedek óta használom gyöngy tárolásra. Ez vált be a legjobban. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...